وزیر راه و شهرسازی:
۸۸۰ هزار متقاضی طرح ملی مسكن داشتیم ولی۱۴۰ هزار نفر واریز كردند!
وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: در صورتیکه 880 هزار نفر برای طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کرده بودند اما تنها 140 هزار نفر آورده خودرا در بانک عامل واریز کردند.
به گزارش سیمان به نقل از مهر، محمد اسلامی قبل از ظهر امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در گفت وگوی زنده با شبکه خبر درباره ثبت نام فراگیری که در طرح اقدام ملی مسکن صورت گرفت، گفت: بیش از ۸۸۰ هزار نفر طرح تقاضا کردند؛ این تعداد تقاضا، ارزیابی و بررسی گردید و افراد واجد شرایط که ۴۳۴ هزار نفر هستند، در فهرست قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: برای همه ۴۳۴ هزار نفر در شهرهایی که ثبت نام انجام شده بود، زمین و پروژه تعریف شده؛ افراد در دو دسته بوسیله دریافت زمین برای راه اندازی گروهی و یا مجتمع سازی هایی که با سازنده عقد قرارداد کنند، تعیین تکلیف شده اند.
وزیر راه و شهرسازی افزود: قسمتی از این ۴۳۴ هزار نفر، مردمی هستند که در بافت فرسوده زندگی می کنند، حدود ۳۳ هزار پرونده از متقاضیان نوسازی بافت فرسوده، در بانک تشکیل پرونده داده اند و از تسهیلات ساخت و ساز در بافت فرسوده بهره مند می شوند.
وی تاکید کرد: بدین سبب سه نوع ساخت و ساز در طرح اقدام ملی مسکن شامل شخصی سازی، مجتمع سازی از طرف سازنده حرفه ای و همین طور نوسازی بافت فرسوده، راه اندازی بنا خواهند داشت.
اسلامی تصریح کرد: نکته مهم این است که با تمدیدهای چند باره ای که انجام دادیم، مردم می بایست پول به حساب واریز می کردند تا کسانی که پول به حساب ریخته اند و افتتاح حساب کرده اند، به غیر از کسانی که زمین دریافت می کنند، حدود ۱۴۰ هزار نفر هستند؛ تشخیص و جمع بندی ما این است که اینها یا علاقه ای ندارند یا با وجود آنکه ده ها بار تمدید زمان واریز آورده ها را اطلاع رسانی کردیم، هنوز به این کار اهتمام نشان نداده اند.
وی بیان کرد: بدین سبب جاهایی که ظرفیت خالی کردیم و شهرهایی که در دوره قبلی ثبت نام نکردیم، به زودی برای این چند شهر سامانه را باز می نماییم و ثبت نام خواهیم کرد همین طور کسانی که تشکیل پرونده داده اند هم با کسانی که واریزی نداشته اند، جایگزین می نماییم تا پروژه را تکمیل نماییم. ثبت نام جدید هم خواهیم داشت.
وزیر راه و شهرسازی اشاره کرد: بدین سبب طرح ۴۰۰ هزار واحد مسکن شهری ما یک پروژه کاملاً اجرائی و عملیاتی است و همه در دست اجرا هستند؛ به تدریج که واحدهای مسکونی ما آماده شوند، متقاضیان تحویل می گیرند و در آن مستقر خواهند شد.
به گفته اسلامی، ۲۰۰ هزار واحد هم مسکن محرومان است که بنیاد مستضعفان، کمیته امداد، بهزیستی، ستاد اجرائی فرمان امام (ره)، قرارگاه محرومیت زدایی بسیج وسپاه، خیرین مسکن ساز و… در حال پیگیری و راه اندازی آنها هستند که سازمان برنامه و بودجه از محل جدول ۱۴ قانون بودجه هر سال، یارانه دولت را به آنها تخصیص می دهد تا آنها بتوانند از مسکن مناسبی که برایشان طراحی شده، بهره مند شوند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب