هشدار بارندگی های رگباری در نوار شمالی و جنوب شرق

هشدار بارندگی های رگباری در نوار شمالی و جنوب شرق

به گزارش سیمان، سازمان هواشناسی کشور نسبت به وقوع بارندگی های رگباری همراه با رعدوبرق، وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در استانهای مختلف طی روزهای آینده اخطار داد.



به گزارش سیمان به نقل از مهر، بر مبنای تحلیل نقشه های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز در استانهای مازندران، گیلان، گلستان، خراسان شمالی، شمال اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی در بعضی ساعات بارندگی باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید پیشبینی می شود.
طی ۵ روز آینده در جنوب استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و برخی نقاط هرمزگان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و گاهی وزش باد شدید موقتی روی خواهد داد.
همچنین در این پنج روز در نیمه شرقی کشور بخصوص در منطقه زابل وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک پیشبینی می شود. در دو روز آینده هم در مناطق شمال غرب، غرب، مرکز و استانهای واقع در دامنه های جنوبی البرز وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک انتظار می رود.
امروز شرق دریای عمان، روزهای شنبه و یکشنبه تنگه هرمز و دریای عمان و همینطور طی دو روز آینده دریای خزر مواج خواهد بود.

توصیف سامانه: ادامه وزش بادهای شدید ۱۲۰ روزه

زمان پایان: دوشنبه ۱۴۰۴/۰۶/۰۳
نوع مخاطره: وزش باد شدید توأم با گردوخاک، نقاط مستعد توفان گردوخاک یا توفان شن
منطقه اثر:
شنبه ۱۴۰۴/۰۶/۰۱، یک شنبه ۱۴۰۴/۰۶/۰۲ و دوشنبه ۱۴۰۴/۰۶/۰۳: شمال سیستان و بلوچستان، جنوب خراسان رضوی، نوار شرقی و جنوب خراسان جنوبی.
اثر مخاطره: کاهش کیفیت هوا به جهت افزایش غلظت آلاینده ها، سقوط اشیا از ارتفاعات، شکستن نهال و درختان فرسوده، خسارت به سازه های موقت، صدمه به تأسیسات حساس به گرد و خاک و سازه های سبک، اختلال در ناوگان حمل و نقل به جهت کاهش شدید دید و تأخیر و یا احتمال لغو پرواز.
توصیه: احتیاط در ترددها بخصوص بین شهری، عدم حضور بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در فضای باز، خودداری از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان های نیمه کاره و اطمینان از استقامت سازه های موقت همچون تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه ها، خودداری از انجام پروازهای سبک شامل گلایدر و بالگرد، لغو کارهای عمرانی و آمادگی مراکز بهداشتی و امدادی. خلاصه اینکه امروز شرق دریای عمان، روزهای شنبه و یکشنبه تنگه هرمز و دریای عمان و همین طور طی دو روز آینده دریای خزر مواج خواهد بود. اثر مخاطره: کاهش کیفیت هوا به جهت افزایش غلظت آلاینده ها، سقوط اشیا از ارتفاعات، شکستن نهال و درختان فرسوده، خسارت به سازه های موقت، لطمه به تأسیسات حساس به گرد و خاک و سازه های سبک، اختلال در ناوگان حمل و نقل به جهت کاهش شدید دید و تأخیر و یا احتمال لغو پرواز.

1404/06/01
10:41:49
0.0 / پنج
7
تگهای خبر: تبلیغات , حمل و نقل , خودرو , ساختمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سیمان سیمان