باند رفت فاز ۲ بزرگراه تهران - شمال نیمه دوم شهریور افتتاح می گردد

باند رفت فاز ۲ بزرگراه تهران - شمال نیمه دوم شهریور افتتاح می گردد

به گزارش سیمان، رییس بنیاد مستضعفان اظهار داشت: باند مسیر رفت فاز 2 آزاد راه تهران - شمال طبق پیش بینی ها در نیمه دوم شهریورماه آماده استفاده خواهد شد.



به گزارش سیمان به نقل از مهر، حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان امروز (یکشنبه، ۲۶ مرداد) در جریان بازدید غائی از قطعه رفت (باند شرقی) فاز ۲ آزاد راه تهران - شمال، اظهار نمود: این پروژه از نظر مهندسی یکی از پیچیده ترین پروژه های زیرساختی کشور است که تقریبا تمام مسیر آن از تونل ها و پل های متوالی تشکیل شده و اجرای آن از نظر فنی و تکنولوژی دشواری های فراوانی دارد.
وی اضافه کرد: یکی از نکات مهم در اجرای این آزادراه، رعایت کامل استانداردها، ایمنی و زیست محیطی است. منطقه اجرای پروژه، زیستگاه حیات وحش و پوشش جنگلی ارزشمندی دارد و هرچند نمی توان لطمه را به صفر رساند، اما سعی شده است کمترین خسارت به محیط وارد شود.
دهقان با اشاره به اینکه کل پروژه از سال ۷۵ کلید خورده و قرار بود طی ۵ سال به پایان برسد، اظهار داشت: متاسفانه این که بگوییم حال بعد از حدود سه دهه به میانه راه نرسیدم، مسئله خوبی نیست؛ اما با برنامه ریزی انجام شده ظرف یک سال و نیم اخیر، فشار کار بالا رفته و با حمایت دولت و همراهی وزارت راه و شهرسازی و سازمان محیط زیست، امیدواریم کل پروژه در کمتر از ۵ سال آینده به بهره برداری برسد.
وی خاطرنشان کرد: بخش مسیر رفت این آزاد راه طبق پیشبینی ها در نیمه دوم شهریورماه قابل استفاده خواهد شد. این آزاد راه علاوه بر کوتاه کردن زمان سفر و افزایش ایمنی، ظرفیت گردشگری و تفریحی ویژه ای هم دارد.
رئیس بنیاد مستضعفان ضمن اشاره به این که حدود ۲.۵ تا سه هزار نفر در این پروژه مشغول به کار هستند، افزود: این آزاد راه به شکل مشارکتی بین دولت و بنیاد در حال اجراست.
وی قطعه سوم را پیچیده ترین قطعه آزاد راه تهران - شمال از نظر فنی و اجرائی دانست که ملاحظات زیست محیطی خاص خودرا دارد و اضافه کرد: مقرر بود این پروژه از آغاز ۱۴۰۴ شروع شود و حتی پیمانکاران آن هم انتخاب شد، اما بازهم با مشکلاتی مواجه می باشد.

رئیس بنیاد مستضعفان در آخر با تأکید بر این که این پروژه توسط مهندسان ایرانی ساخته خواهد شد، اظهار داشت: برای عوارض این آزاد راه باید با وزارت راه و شهرسازی هماهنگ شود و همین که میزان عوارض پاسخگوی نگهداری آزاد راه باشد، برای ما کافی خواهد بود.
به اجمال، به گزارش سیمان به نقل از مهر، حسین دهقان رییس بنیاد مستضعفان امروز (یکشنبه، ۲۶ مرداد) در جریان بازدید غائی از قطعه رفت (باند شرقی) فاز ۲ آزاد راه تهران - شمال، اظهار داشت: این پروژه از نظر مهندسی یکی از پیچیده ترین پروژه های زیرساختی کشور است که حدودا تمام مسیر آن از تونل ها و پل های متوالی تشکیل شده و اجرای آن از نظر فنی و تکنولوژی دشواری های فراوانی دارد. دهقان ضمن اشاره به این که کل پروژه از سال ۷۵ کلید خورده و قرار بود طی ۵ سال به پایان برسد، گفت: متاسفانه اینکه بگوییم حال پس از حدود سه دهه به میانه راه نرسیدم، مساله خوبی نیست؛ اما با برنامه ریزی انجام شده ظرف یک سال و نیم اخیر، فشار کار بالا رفته و با حمایت دولت و همراهی وزارت راه و شهرسازی و سازمان محیط زیست، امیدواریم کل پروژه در کمتر از ۵ سال آینده به بهره برداری برسد.


منبع:

1404/05/26
11:26:16
0.0 / پنج
46
تگهای خبر: ارز , استاندارد , ایران , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سیمان سیمان