محدودیت ترافیکی جاده های شمال از 11 تا 16 تیر اعمال شد
به گزارش سیمان، مرکز مدیریت راه ها اظهار کرد: هم زمان با افزایش ترافیک در تعطیلات، عبور وسایل نقلیه و موتورسیکلت ها در محورهای شمالی کشور از ۱۱ تا ۱۶ تیر محدود می شود.
به گزارش سیمان به نقل از مهر، بنا بر اعلام مرکز مدیریت راه های کشور، تردد موتورسیکلت ها (به استثنا موتورسیکلت های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت های ضروری) از ساعت ۱۲ امروز (چهارشنبه، ۱۱ تیر) تا ساعت ۶ بامداد روز دوشنبه (۱۶ تیر) از محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران - سمنان - مشهد و بالعکس ممنوع می باشد.
تردد انواع وسایل نقلیه در ایام چهارشنبه (۱۱ تیر) پنجشنبه (۱۲ تیر) در صورت پرحجم بودن ترافیک، از ساعت ۱۲ از مرزن آباد بسمت تهران (شمال به جنوب) محور به صورت کامل مسدود می شود، همینطور از ساعت ۱۴ محدودیت یک طرفه از آغاز پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز بسمت چالوس) اعمال شده و با اتمام زمان اجرای طرح محدودیت یک طرفه از ساعت ۲۴، تردد وسایل نقلیه از پل زنگوله تا مرزن آباد در راه دوطرفه صورت می گیرد.
در روزهای جمعه (۱۳ تیر) و شنبه (۱۴ تیر) در صورت افزایش حجم ترافیک، منع آمد و شد در مسیرهای رفت یا برگشت بنا بر صلاحدید مأموران پلیس راه اعمال خواهد شد.
بر پایه این گزارش و در صورت پرحجم بودن ترافیک، منع آمد و شد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۰ روز دوشنبه (۱۶ تیر) از آغاز آزاد راه تهران - شمال به مقصد چالوس اعمال و همینطور از ساعت ۱۱ از آغاز پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز بسمت چالوس) منع رفت و آمد اعمال می شود.
از ساعت ۱۳ منع آمد و شد یک طرفه از مرزن آباد بسمت تهران (شمال به جنوب) اعمال شده و با اتمام این طرح از ساعت ۲۴، تردد وسایل نقلیه از پل زنگوله تا مرزن آباد در راه دوطرفه صورت می گیرد.
تردد از مسیر جاده قدیم کرج - چالوس تا محدوده تونل کندوان برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده، اما در ایام اعمال محدودیت جنوب به شمال، تردد وسایل نقلیه از ساعت ۷ بامداد از میدان امیرکبیر بسمت چالوس ممنوع می باشد.
از ساعت ۸ روز یکشنبه (۱۵ تیر)، منع آمد و شد از آغاز آزاد راه تهران - شمال به مقصد چالوس اعمال شده و از ساعت ۹ هم تردد از آغاز پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز بسمت چالوس) ممنوع خواهد بود.
محدودیت یک طرفه از ساعت ۱۱ از مرزن آباد بسمت تهران (شمال به جنوب) اعمال شده و با اتمام اجرای زمان این طرح، از ساعت ۲۴ تردد وسایل نقلیه از پل زنگوله تا مرزن آباد در راه دوطرفه صورت می گیرد.
در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت یک طرفه مقطعی از روز چهارشنبه ۱۱ تیر تا روز دوشنبه ۱۶ تیر ماه به شکل رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس صورت خواهد گرفت.
تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت (به استثنا خودرو های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از محور کرج - چالوس و بالعکس و تردد خودرو های تریلر از محور هراز ممنوع می باشد.
تردد ناوگان کامیون و کامیونت (به استثنا خودرو های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۰ تا ۲۴ روز چهارشنبه (۱۱ تیر) و همینطور از ساعت ۶ تا ۲۴ روزهای پنجشنبه، جمعه، شنبه، یکشنبه و دوشنبه (۱۲، ۱۳، ۱۴، ۱۵ و ۱۶ تیر ماه) از محور هراز ممنوع می باشد.
در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه، تردد انواع تریلر و کامیون (به استثنا خودرو های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۶ تا ۲۴ روز یکشنبه ۱۵ تیر ماه از مسیر شمال به جنوب محور قائم شهر - فیروزکوه ممنوع می باشد.
با افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه، تردد خودرو های تریلر و کامیون (به استثنا خودرو های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و یکشنبه (۱۱، ۱۲ و ۱۵ تیر ماه) در محورهای قدیم رشت - قزوین و بالعکس و همینطور آستارا - اردبیل و بالعکس ممنوع خواهد بود.
محدودیت ترافیکی یک طرفه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه ۱۳ تیر ماه از انتهای نقطه پل حاجی آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) بسمت خروجی فشم صورت خواهد گرفت.
منبع: 30man.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب