پاك فطرت:

مجلس در بودجه سال آینده بدنبال پشتیبانی از تولیدکنندگان است

مجلس در بودجه سال آینده بدنبال پشتیبانی از تولیدکنندگان است

به گزارش سیمان، نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس در بودجه سال آینده در راه پشتیبانی از تولید کننده و کسب و کارها گام برداشته است.


علیرضا پاک فطرت در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به مصوبات دیده شده در لایحه رودجه سال آتی درباب معافیت مالیاتی، بیان کرد: مالیات در بودجه سال آینده حدود ۶۸ درصد بالا رفته است. برخی ها می گویند این رقم قابل تحقق نیست اما مجلس و دولت معتقد هستند که این رقم قابل تحقق است چونکه منابع جدید مالیاتی پیش بینی شده است. بطورمثال مالیات بر سفته بازی و دلالی یا مالیات بر ویلاهای لوکس در لایحه پیش بینی شده است.
ایشان سپس اظهار داشت: اما مجلس مالیات تولید را بمنظور پشتیبانی از تولید کنندگان و کسب وکار ها کاهش داده است. هدف این است که به تولید کننده فشار وارد نشود. از نظر ما اصلا نباید از تولید مالیات گرفته شود بلکه باید به این حوزه سوبسید نیز داده شود. چین اگر به این رشد اقتصادی رسید دلیلش این بود که به تولید کننده خود سوبسید داد و تضمین می داد به تولید کننده و صادر کننده که اگر محصولی تولید شد و بر روی زمین ماند، ضررش را جبران کند.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: متاسفانه در کشور ما تولید کننده مورد توجه نیست. با بخشنامه های مختلف دست و پای تولید کننده و کسب وکارها بسته شده است. ما در بودجه بدنبال این هستیم که به تولید کننده احترام بگذاریم و از کسب وکارها حمایت نماییم. تولید هست که برای کشور راندمان به وجود آورده و قدرت پول ملی را حفظ می نماید. کسی که امروز ماشین خرید و چند ماه بعد قصد فروش داشت باید مالیات بپردازد. افرادی که خانه های گوناگون خرید و فروش کرده باید مالیات بپردازند. با این شرایط فکر و سرمایه جامعه به سمت تولید می رود.
ایشان سپس اشاره کرد: امیدواریم با روشی که دولت و مجلس پیش گرفته است در ظرف چند سال آینده بتوانیم تولید خودرا بالا برده و صادرات در زمینه های مختلف گسترش پیدا کند. زمانی که تولید افزایش یابد اشتغال به وجود آمده و کسب وکارهای داخلی نیز رونق پیدا خواهدنمود.
ایشان سپس با اشاره به این که گفته می شود نرخ ارز در لایحه بودجه ۱۴۰۲ شناور تعیین خواهد شد، بیان کرد: درباب نرخ ارز هنوز تصمیم نهایی در مجلس گرفته نشده است. تبصره ۱۴ که به این حوزه باز می گردد به سبب تلاطم های بازار ارز فعلا کنار گذاشته شده و مقرر است بخش هزینه ای و درآمدی آن با یکدیگر بررسی شود. درباب شناور یا ثابت بودن نرخ ارز مجلس تصمیم خواهد گرفت. باتوجه به اوضاع موجود و تحریم های وحشتناک پیش بینی می شود در زمینه قیمت ارز نرخ ثابت لحاظ نشود. باید اجازه داد مجلس و دولت چه تصمیمی در این عرصه تصمیم گیری کنند.
وی ادامه داد: بنده فکر می کنم قیمت ارز باید شناور باشد. نه این که دست در جیب مردم کرد بلکه هدف پایدار ماندن شرایط اقتصادیست. اگر نرخ ارز ثابت در نظر گرفته شود ممکنست دولت شش ماه دیگر مجبور شود تا بودجه ای دیگر به مجلس بیاورد.




1401/12/14
11:31:28
0.0 / پنج
361
تگهای خبر: ارز , بازار , تحریم , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
سیمان سیمان