ماندگاری میوه ها با یک محصول دانش بنیان افزوده شد
کوشش برای عرضه میوه های خارج از فصل، افزایش چشمگیری پیدا کرده و دغدغه نگهداری این محصولات بوسیله ی یک شرکت دانش بنیان حل شده است.
به گزارش سیمان به نقل از ایسنا، صادق رحمتی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ضمن اشاره به رفع این چالش با یک پوشش خاص برای انواع میوه، اظهار داشت: ما پوششی برای نگهداری فرآورده های تازه تولید کرده ایم که روی سطح میوه قرار می گیرد و به لحاظ زیستی، ماندگاری میوه را زیاد می کند.
وی ادامه داد: این محصول دانش بنیان که مبتنی بر زیست فناوری ساخته شده، تنفس میوه را پایین می آورد و بدین ترتیب دوام محصول بیشتر می شود. ازاین رو میوه ای که در شرایط عادی میتوان تا یک هفته آنرا نگه داشت، با استفاده از این پوشش، بین ۳ تا ۴ هفته تازه و سالم می ماند.
رحمتی تصریح کرد: این پوشش که برای خیلی از میوه ها و خانواده صیفی جات کاربرد دارد، از ترکیب نانو ذرات کلسیم با ترکیبات دیگری که به اسیدهای چرب بازمی گردند، ساخته شده است.
وی خاطرنشان کرد: موارد مصرف این محصول دانش بنیان هم بسیار است و علاوه بر نگهداری خانگی میتوان در مصارف صنعتی هم آنرا به کار بست؛ از سردخانه های میوه و باغدارانی که می خواهند میوه را دورتر از فصل عرضه کنند گرفته تا حمل ونقل های دریایی که محصول با کانتینر منتقل می شود، تنها بخشی از کاربردهای پوشش زیستی ایران ساخت به حساب می آید.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، رحمتی با بیان اینکه تولید این محصول دانش بنیان تابحال برای ۶ نفر اشتغال مستقیم فراهم آورده، اضافه کرد: خدمات و حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ایجاد بازار برای شرکتهای دانش بنیان و پشتیبانی از تولیدات آنها اثربخش بوده است و این امید وجود دارد که سایر بخش ها بخصوص کشاورزی هم راه را برای تولیدکنندگان محصولات دانش بنیان، هموار کنند.
منبع: سیمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب