ارزیابی کیفی خودرو های داخلی در تیر ماه

ارزیابی کیفی خودرو های داخلی در تیر ماه

در حالیکه مدت هاست جای خودرو های سواری در سطح قیمتی ۳ در گزارش های ارزیابی کیفی خودرو های سواری، خالی است، آخرین ارزیابی کیفی صورت گرفته از خودرو های سواری تولیدی تیرماه سالجاری نشان داده است که این جایگاه با بازگشت برلیانس H۳۳۰ اتوماتیک به بررسی کیفی آنها و البته بازگشت به چرخه تولید، پر شده است.


به گزارش سیمان به نقل از ایسنا، برپایه گزارش ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) از خودرو های سواری تولیدی در تیرماه خودروسازان داخلی، با کیفیت ترین خودرو دناپلاس توربواتوماتیک ایران خودرو با کسب پنج ستاره کیفی است و بعد از آن شش خودرو چهار ستاره و ۲۳ خودرو سه ستاره قرار گرفته اند؛ کم کیفیت ترین خودروی تولید خودروسازان داخلی در بخش سواری، MVM X۳۳ S مدیران خودرو شناخته شده است.
طبق ارزیابی صورت گرفته در سطح قیمتی ۱ تنها به خودرو تیگو ۷ مدیران خودرو اشاره شده که سه ستاره از پنج ستاره کیفی را به خود مختص کرده است.
در خودرو های در سطح قیمتی ۲ نیز، تنها خودرو هایما S۷ اتوماتیک (ایران خودرو خراسان) در این ارزیابی وجود دارد که چهار ستاره کیفی را کسب کرده است.
بعد از آنها هم خودرو های جک S۳ و جک S۳ (بهمن موتور)، تیگو ۵ و آریزو ۵ توربو (مدیران خودرو) و SWM G۰۱ (سیف خودرو) سه ستاره ای شده اند.
در این سطح قیمتی، MVM X۳۳ S تنها محصول دو ستاره کیفی گزارش ارزیابی کیفیت سواری های تولیدی تیر ماه ۱۴۰۰ است.
در گروه قیمتی ۳ که بعد از مدت بسیار طولانی، مجدد در گزارشات ارزیابی به چشم می خورد هم تنها به برلیانس H۳۳۰ اتوماتیک اشاره شده که نشان از بازگشت تولید خودرو به سبد محصولات گروه پارس خودرو دارد. این خودرو موفق به کسب سه ستاره از پنج ستاره کیفی شده است.
در سطح قیمتی چهار هم در بین خودرو های سواری تولیدی همانطور که اشاره شد، همچنان در بالای جدول دناپلاس توربواتوماتیک با پنج ستاره کیفی قرار گرفته و بعد از آن پژو ۲۰۷ اتوماتیک و همینطور ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما و دناپلاس موفق به کسب چهار ستاره کیفی شده اند.
همینطور در سطح قیمتی ۴، خودرو های پژو ۲۰۶، دنا، رانا، پژو پارس اتوماتیک (تولید ایران خودرو کرمانشاه)، پژو پارس (ایران خودرو، ایران خودرو خراسان، فارس، مازندران، کرمانشاه و صنایع خودروسازی فردا)، سورن پلاس (ایران خودرو تبریز) و سمند تبریز هم سه ستاره ای شده اند.
در همین سطح قیمتی پژو ۴۰۵ تولید ایران خودرو خراسان که بعد از خروج یکساله این خودرو از سبد محصولات گروه صنعتی ایران خودرو، تنها به سبب ایفای تعهدات قبل از توقف تولید، همچنان بر مدار تولید است، با سه ستاره کیفی تولید می شود. با عنایت به این که در ارزیابی خرداد ماه ۱۴۰۰، به این محصول اشاره ای نشده بود، تصور کردیم، تعهدات این خودرو به اتمام رسیده و بساط تولید ۴۰۵ ها به کلی برچیده شده اما حضور مجدد آن در ارزیابی تیرماه نشان داد که خط تولید این خودرو در ایران خودرو خراسان همچنان فعال است.
در نهایت هم در سطح قیمتی ۵، خودرو کوییک (سایپا) چهار ستاره کیفی را کسب کرده است.
بعد از آن کوییک R (پارس خودرو)، تیبا ۲ (سایپا) و تیبا ۲ پلاس (سایپا)، تیبا و تیبا پلاس (سایپا-سیتروئن)، ساینا و ساینا S (پارس خودرو)، ساینا کاشان و ساینا پلاس کاشان (سایپا- سیتروئن) همگی در رده خودرو های با سطح کیفیت سه ستاره کیفی قرار گرفته اند.




منبع:

1400/06/07
13:25:36
0.0 / پنج
846
تگهای خبر: ارز , استاندارد , ایران , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
سیمان سیمان