چرا گوشت گوساله گران شد؟

چرا گوشت گوساله گران شد؟

سیمان: حدود چند هفته ای می شود که قیمت گوشت گوساله بالا رفته و از حدود 140 هزار تومان در تیرماه به حدود 160 تا 170 هزار تومان در مردادماه رسیده است. افزایش قیمتی که فعالان عرصه دامپروری علت آنرا افزایش هزینه های تولید و حضور دلالان در بازار می دانند.



احمد مقدسی در گفت و گو با ایسنا، در این زمینه اظهار نمود: هر کیلو گوساله زنده به طور متوسط در بازار با قیمت ۵۷ تا ۶۰ هزار تومان خرید و فروش می شود، در صورتیکه قیمت تمام شده دام برای تولید کننده حدود ۷۵ هزار تومان است.

وی افزود: قیمت تمام شده برای تولیدکننده بالا رفته برای اینکه هزینه های تولید هم بالا است. از طرفی به بخش پرواربندی نهاده دولتی تعلق نمی گیرد و همه آنها از بازار آزاد نهاده های مورد نیاز خودرا تهیه می کنند.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران افزود: ۶۰ درصد خوراک گاو یونجه، کاه و ذرت و علوفه ای است که همه این اقلام از شروع سال ۲۰۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش قیمت داشته اند و سوال اینجاست که دامدار باید با این افزایش قیمت ها چه کند؟

وی در آخر اظهار داشت: یک ماه گذشته قیمت گوساله زنده حدود ۴۰ هزار تومان بود که هم اکنون به ۵۷ تا ۶۰ هزارتومان رسیده است. بدیهی است که این افزایش قیمت در بازار نیز اثرات خودرا بگذارد.

فرهاد اکبری- رییس هیات مدیره اتحادیه سراسری دامداران ایران نیز در پاسخ به این پرسش که چرا قیمت گوشت گوساله افزایش حدود ۲۰ هزارتومانی در بازار داشته است، اظهار داشت: هر کیلو دام زنده در بازار با قیمت ۵۲ تا ۵۵ هزارتومان خرید و فروش می شود که طبیعتا بایستی گوشت با قیمت ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد اما این که گوشت با قیمت های بالا به دست مصرف کننده می رسد به سبب حضور دلالان و واسطه ها در بازار است.

وی با اشاره به این که کمبودی در دام زنده نداریم، اضافه کرد: هزینه های تولید بالا رفته است. ولی این افزایش هزینه ها یعنی این که بایستی دامدار دامش را گرانتر بفروشد که اینطور نیست. این دلال ها و واسطه ها هستند که بر بازار تسلط داشته و قیمت ها را می افزایند.





منبع:

1400/05/31
23:17:09
0.0 / پنج
859
تگهای خبر: ایران , بازار , تولید , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
سیمان سیمان