رییس پارك فناوری تهران اعلام كرد
اقداماتی برای كاهش تبعات اقتصادی پساكرونا
به گزارش سیمان رئیس پارك علم و فناوری دانشگاه تهران از همكاری با چند بانك و شهرداری تهران با هدف كاهش تبعات اقتصادی پساكرونا اطلاع داد و اظهار داشت: این كار با موافقت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می شود.
دکتر عباس زارعی در گفتگو با ایسنا، درباره برنامه این پارک برای کاهش تبعات اجتماعی و اقتصادی ناشی از کرونا با هدف جهش تولید، اظهار نمود: افزایش راندمان و کاهش میزان اتلافات برای جهش تولید ضروریست.
وی با تاکید بر این که برای افزایش نرخ تولید با دو محور افزایش راندمان و کاهش اتلافات نیازمند اقتصاد چرخه ای هستیم، اضافه کرد: اقتصاد چرخه ای بر ۴ محور بازیافت، کاهش مصرف منابع، استفاده مجدد صنایع و ساخت محصولات از ضایعات متمرکز است.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در دوره تحول دیجیتال استقرار دولت الکترونیک را عاملی برای افزایش راندمان در جهت جهش تولید برشمرد و اضافه کرد: در این راستا توجه به ۳ محور اساسی مهارت آموزی، استفاده از همکارانی در صنایع که دانش و مهارت بالایی دارند و کاهش نقل و انتقالات در سیستم ها ضروریست.
دکتر زارعی در توضیح کاهش نقل و انتقالات و تاثیر آن در افزایش راندمان، اظهار داشت: هر چه تولید متمرکز شود، فواصل کمتر حرکت به سمت مجازی شدن بیشتر و متعاقب آن راندمان افزایش می یابد.
وی با تاکید بر لزوم استفاده از فرآیندهای حاکم بر تحولات دیجیتال برای جهش تولید و پیشگیری از تبعات اقتصادی کرونا، اضافه کرد: همچون این فرآیندها می توان به اتوماسیون و استفاده از ربات ها اشاره نمود که از مزایای تحول دیجیتال به حساب می آید و شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها در اینباره اقدامات لازم را انجام داده اند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب