علل گرانی گوشت بعلاوه قیمت
به گزارش سیمان رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی علل گرانی گوشت را شرح داد.
علی اصغر ملكی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینكه افزایش قیمت گوشت گوسفندی به عوامل گوناگونی بستگی دارد، اظهار داشت: برای عرضه دام از شهرستان به تهران مدت زمانی سپری می شود، چونكه سازمان دامپزشكی بر حسب وظیفه ابتدا دام را قرنطینه و سلامت آنرا بررسی می كند و سپس اجازه ترخیص می دهد كه امری زمانبر است و این زمان طبیعتا سبب نوساناتی در قیمت گوشت می شود.
وی افزود: از طرفی كامیون هایی كه دام حمل می كنند در راه بازگشت باری برای بردن ندارند و بنابراین كرایه ها دومسیره حساب می شود و دامدار موظف به پرداخت آن است كه همین مساله هم در قیمت گوشت اثرگذار می باشد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی خاطرنشان كرد: با وجود افزایش تقاضای گوشت گوسفندی با كاهش تقاضای آلایش گوشت روبرو شده ایم و جگر و كله پاچه و سیرابی و... با نصف قیمت و حتی كمتر به فروش می رسند. دلیلش هم این است كه با شیوع كرونا مردم كمتر به مراكز طبخ این اقلام رجوع می كنند و طباخی ها و جگركی ها هم به علت كاهش مشتری كمتر جگر و كله پاچه خریداری می كنند. همین مساله سبب شده است قیمت این اقلام به گوشت اضافه شود.
ملكی در انتها اظهار داشت: هم اكنون شقه گوسفندی كیلویی حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزارتومان است. ران و سردست هم بسته به اینكه مشتری به چه شكل میخواهد یعنی پاك شده باشد یا ممتاز، قیمتش متفاوت می باشد.
به گزارش سیمان به نقل از ایسنا برپایه گزارشات میدانی شقه گوسفندی كیلویی ۱۱۰ تا ۱۱۵هزارتومان، سردست ۱۱۰ هزارتومان، ران گوسفندی ۱۲۰ هزار تومان، گوشت گوساله بدون استخوان كیلویی۱۰۰هزارتومان در خرده فروشی ها به فروش می رسد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب