وزیر صمت:

وجود فقر در مناطق معدنی خلاف توسعه متوازن است

وجود فقر در مناطق معدنی خلاف توسعه متوازن است

به گزارش سیمان کرمان وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: ما سرمایه های طبیعی کشور مانند نفت و معادن را برای آبادانی و توسعه پایدار می خواهیم و بدون شک وجود فقر در مناطقی که فعالیت شرکت های معدنی و صنعتی و نفتی بزرگ برقرار است، امری خلاف توسعه است.


"علیرضا رزم حسینی" امروز ۲۰ خردادماه در نشست با فعالان اقتصادی و مدیران اجرائی شهرستان منوجان با اشاره به شرایط سخت ناشی از جنگ اقتصادی دشمنان و شیوع بیماری کرونا اظهار داشت: جمهوری اسلامی فشارهای زیادی را طی سالهای قبل تحمل کرد اما در همین مدت موفق شدیم صادرات ۳۸ میلیارد دلاری و رشد صنعتی هشت درصدی را تجربه کرده و توانایی های بخش خصوصی قدرتمند کشور را به تصویر بکشیم.
وی به رشد ۵۰ درصدی ۲۷ قلم کالای صنعتی امسال اشاره نمود و اضافه کرد: تحول بزرگ معدنی کشور با طرح آزادسازی معادن حبس شده از دیگر اقدامات صورت گرفته در همین شرایط سخت بوده است.
قدرت ملی مستلزم مشارکت حداکثری در انتخابات
وزیر صنعت، معدن و تجارت مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو را مستلزم تقویت قدرت ملی دانست و اظهار نمود: رای هر ایرانی در انتخابات ۲۸ خردادماه سبب تقویت قدرت ملی و نظام جمهوری اسلامی و همین طور حرکت رو به توسعه کشور در عرصه های مختلف اقتصادی خواهد بود.
وی با تاکید بر ظرفیت های کم نظیر شهرستان های منوجان و قلعه گنج، حضور شرکت های بزرگ معدنی در این منطقه را سبب ارتقاء فاکتورهای توسعه این شهرستان ها دانست و اضافه کرد: ما سرمایه های طبیعی کشور مانند نفت و معادن را برای آبادانی و توسعه پایدار می خواهیم و بدون شک وجود فقر در مناطقی که فعالیت شرکت های معدنی و صنعتی و نفتی بزرگ برقرار است، امری خلاف توسعه است.
رزم حسینی با اشاره به طرح های معین اقتصادی در استان کرمان که تحولات بزرگی را در نقاط مختلف خصوصاً در شهرستان های قلعه گنج و منوجان ایجاد نموده، اظهار نمود: شرکت های برتر نقش توسعه گرایی خودرا در قالب طرح معین اقتصادی در استان کرمان به خوبی انجام داده اند و باور ما این است که توانمندسازی مردم خصوصاً در مناطق محروم و کمتر برخوردار جز با نقش آفرینی شرکت های صنعتی و معدنی برتر کشور آن هم بوسیله آموزش، راه اندازی کسب و کارهای خرد و کوچک و خانگی و هدایت سرمایه های منطقه ای به سمت رشد و پیشرفت همه جانبه، امکان پذیر نیست.
وی عملکرد معین های اقتصادی را با هدف توسعه متوازن در مناطق محروم مثبت ارزیابی کرد.




منبع:

1400/03/21
12:31:22
0.0 / پنج
816
تگهای خبر: آموزش , ارز , ایران , بخش خصوصی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
سیمان سیمان