سال طلایی برای زرشوران

سال طلایی برای زرشوران

سیمان: رئیس هیات عامل (ایمیدرو)، ضمن اعلام دستاوردهای این سازمان همچون شناسایی 760 محدوده اكتشافی و دسترسی به ذخایر معدنی جدید، برنامه های ایمدرو برای سال آینده را اعلام نمود.


خداداد غریب پور - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت - در گفت و گو با ایسنا، از شناسایی ۷۶۰ محدوده امیدبخش با انجام اكتشافات جدید در طول سال جاری آگاهی داد و اظهار نمود: از این تعداد تابحال مجوز ۵۲ پروانه اكتشاف، صادر گردیده است كه از این تعداد محدود شناسایی شده برای اكتشاف، ایمیدرو خواهان صدور پروانه برای ۲۸۰ محدوده شده و تابحال مجوز ۵۲ پروانه اكتشاف نیز صادر گردیده است.
وی ادامه داد: دسترسی به ذخایر جدید سنگ آهن، طلا و بوكسیت نیز همچون دستاوردهای ما در این یك سال بوده است.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با اشاره به اینكه اكتشافات انجام شده دستاوردهای قابل توجهی برای كشور داشته است، اظهار داشت: یكی از موفقیت ها در اكتشافات معدن شركت گل گهر در سیرجان بود كه در آنجا توانستیم ۵۳۷ میلیون تن ذخیره اكتشافی جدید را در اثر اكتشافات تكمیلی به ذخایر گل گهر اضافه نماییم. از طرف دیگر در اكتشافات زرشوارن توانستیم ۵۰ درصد به ذخایر جدید این مجموعه اضافه نماییم كه این تضمینی برای آغاز فاز ۲ طلای زرشوران است. همین طور توانستیم ذخایر بوكسیت كشور را از ۱۴ میلیون تن به ۳۸ میلیون تن ارتقاء دهیم كه این مساله سبب پیشبرد اهداف و تامین خوراك آینده كارخانه آلومینیوم جاجرم خواهد شد.
وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام شده در این سازمان، بقیه محدوده های امیدبخش شناسایی شده در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفت تا بوسیله سازمان صمت استانها به مزایده گذاشته و به بخش خصوصی واگذار شود. ضمن اینكه امیدوار هستیم اولین معادن واگذار شده به بخش خصوصی، از سال آینده به بهره برداری رسند. برخی از پهنه هایی كه به بخش خصوصی واگذار شده است، به مرحله صدور پروانه رسیدند و تعدادی هم در سال آتی تبدیل به گواهی كشف شوند.

افزایش ذخایر جدید معدنی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینكه مجموع مساحت پهنه های اكتشافی ایمیدرو به ۶۵۰ هزار كیلومتر مربع رسیده است، افزود: بدین سان ایمیدرو علاوه بر شناسایی محدوده برای خود، مشاركت با بخش خصوصی را در شمار برنامه های خود قرار داده است.
غریب پور شناسایی منابع جدید معدنی و ایجاد تنوع در مواد معدنی را همچون برنامه های این سازمان برشمرد و اظهار داشت: ایمیدرو در نظر دارد در استفاده از روش های نوین اكتشاف، توسعه و ارتقای بانك اطلاعاتی مكان محور GIS را در برنامه های سال آتی خود قرار دهد. این سیستم در حفظ و ذخیره و پردازش داده ها به ما كمك خواهدنمود. ضمن اینكه روش های نوینی را برای اكتشاف ذخایر پنهان مورد توجه قرار خواهیم داد.




منبع:

1398/12/19
21:29:00
5.0 / پنج
3786
تگهای خبر: ایران , بخش خصوصی , تجارت , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
سیمان سیمان