عضو هیئت عامل سازمان بنادر خبر داد؛

ساخت ترمینال ۵۰ میلیون تنی مكانیزه مواد معدنی در بندر شهید رجایی

ساخت ترمینال ۵۰ میلیون تنی مكانیزه مواد معدنی در بندر شهید رجایی

سیمان: معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی از انعقاد قرارداد با بخش خصوصی برای ایجاد ترمینال مكانیزه مواد معدنی در بندر شهید رجایی آگاهی داد.



به گزارش سیمان به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، محمدعلی حسن زاده با اشاره به اینكه قرارداد ایجاد بزرگترین ترمینال مكانیزه مواد معدنی كشور طی چند روزه آینده در بندر شهید رجایی با بخش خصوصی منعقد می شود، اظهار نمود: ظرفیت نهایی این ترمینال ۵۰ میلیون تن است و در سه فاز اجرا می شود كه مجموع این سه فاز معادل ۱۸۰ هكتار خواهد بود و اراضی هر فاز ۶۰ هكتار و مقدمات انعقاد قرارداد در بندر در حال انجام می باشد.
وی اضافه كرد: این ترمینال بعنوان بزرگترین ترمینال مواد معدنی در خلیج فارس و دریای عمان خواهد بود و با عنایت به ظرفیت بی نظیر معدنی كشور، تحول در صنعت معدن ایران رخ خواهد داد.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینكه خیلی از معادن كشور به صورت مستقیم و بوسیله ریل به این ترمینال متصل خواهند شد، اشاره كرد: هم در حوزه صادرات و هم در حوزه واردات می توان از ظرفیت های این ترمینال بهره برد و امیدوار هستیم فعالان صنعت و معدن كشور بتوانند از مزیت منطقه ویژه اقتصادی شهیدرجایی استفاده كنند.
حسن زاده اضافه كرد: علاوه بر این فعالان اقتصادی می توانند با استقرار صنایع به منظور تولید محصول با ارزش افزوده بالاتر و تولید محصول نهایی استفاده كنند یا از مزیت این منطقه برای ایجاد كارخانه و تبدیل مواد اولیه معدنی به فراورده های بینابینی بهره برده و محصول نهایی را صادر كنند.
تشریح ۳ كاركرد ترمینال مواد مكانیزه معدنی در بندر شهیدرجایی
وی با اشاره به اینكه ترمینال مواد مكانیزه معدنی در بندر شهیدرجایی دارای سه كاركرد خواهد بود، اظهار داشت: كاركرد اول این ترمینال صادرات مواد معدنی كشور است تا بتوانیم از امكانات بندر استفاده نمائیم و با استانداردهای های خیلی بالاتر كشتی ها را بارگیری كرده و قیمت تمام شده كالاهای و مواد معدنی صادراتی كشور را كاهش و قدرت رقابتی صادر كنندگان در بازار هدف را ارتقا دهیم.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینكه مورد دیگر در بندر شهیدرجایی، شهر لجستیك است كه برمبنای آن اراضی ۲۴۰۰ هكتاری به بندر شهیدرجایی ملحق و مقرر است صنایع در آن مستقر شوند، اظهار نمود: بخش از مواد معدنی می تواند در صنایعی كه در این اراضی جانمایی می شود مدنظر قرار گرفته و مواد معدنی مربوطه از ارزش افزوده بالاتری برخوردار و در نهایت هم بوسیله همین ترمینال صادرات انجام می شود.
حسن زاده افزود: در مورد سومین كاركرد این ترمینال باید اشاره كرد كه می توان مواد با ارزش افزوده بالاتر را ازدیگر كشورها وارد كرده و در كارخانجات به محصول نهایی تبدیل و از این محصول یا در داخل كشور استفاده یا مجدداً از بندرشهیدرجایی به خارج از كشور صادر كرد.


منبع:

1398/06/12
19:13:32
5.0 / پنج
4184
تگهای خبر: ارز , استاندارد , ایران , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
سیمان سیمان