ارائه خدمات برای ارتقای سطح آمادگی فناوری طرح ها در موسسه صنایع غذایی

ارائه خدمات برای ارتقای سطح آمادگی فناوری طرح ها در موسسه صنایع غذایی

به گزارش سیمان رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اظهار داشت: بمنظور تحقق جهش تولید در صنعت غذا، ارتقای سطح آمادگی فناوری (TRL) طرح های پژوهشی در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت می گیرد.


به گزارش سیمان به نقل از ایسنا، دکتر قدیر رجب زاده با اشاره به ارائه خدمات برای ارتقای سطح آمادگی فناوری طرح های پژوهشی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، اضافه کرد: این امر بوسیله انجام مطالعات تکمیلی بر روی ارتقای فناوری و صنعتی سازی با هدف کاهش ریسک سرمایه گذاری در صنعت غذا برای سرمایه گذاری بخش خصوصی صورت خواهد گرفت.
وی افزود: TRL یک معیار جهانی برای ارزیابی سطح آمادگی فناوری است و از ایده تا مطالعات تولید انبوه را شامل می شود که بعنوان بسته فناوری یک دستاورد نوآورانه نیز مطرح است.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اشاره کرد: فناوری هایی که دارای TRL بالا هستند، از زمان آغاز مالکیت بخش خصوصی می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن وارد مرحله تولید و روانه بازار شوند.
برمبنای اعلام روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، رجب زاده با اعلان اینکه مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در چارچوب انعقاد قراردادهای تحقیق و توسعه، طرح های پژوهشی، خدمات فنی و مهندسی و خدمات آزمایشگاهی حمایت خوبی از فعالان صنعت غذا انجام می دهد، تصریح کرد: این موسسه در سال ۱۳۹۹ با راه اندازی دفتر انتقال فناوری نسبت به ارتقای TRL طرح های پژوهشی، بازاریابی دستاوردهای پژوهشی و شناخت نیازهای صنعت اقدام نموده است.




منبع:

1399/03/31
16:49:40
5.0 / 5
939
تگهای خبر: ارز , بازار , بخش خصوصی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
سیمان سیمان