مسئول سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه آزاد خبر داد

ایجاد 500 فرصت شغلی جدید

ایجاد 500 فرصت شغلی جدید

به گزارش سیمان مسئول راه اندازی سرای نوآوری اتاق اصفهان و دانشگاه آزاد از ایجاد 500 فرصت شغلی جدید توسط این سرای نوآوری آگاهی داد و اظهار داشت: امسال برای بازدید از 11 شهرک صنعتی مهم و حل چالش های آنها در قالب پروژه های استارتاپی و طرح های ˮپویشˮ و ˮهمصداˮ برنامه ریزی های لازم انجام شده است.


به گزارش سیمان به نقل از ایسنا، دکتر محسن لوح موسوی با اشاره به برنامه های این سرای نوآوری درباره دو طرح کلیدی با عناوین "طرح پویش" و "طرح همصدا" (همکاری مؤثر صنعت و دانشگاه و اتاق اصفهان)، اظهار داشت: هر دو طرح با استقبال خوب صنعت استان روبه رو شده است. لازم به ذکر است که طرح دوم، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بین ۱۴۰ طرح بعنوان بالاترین راه حل و الگوی همکاری صنعت و دانشگاه در سال ۹۹ انتخاب شده است.
وی با اعلان اینکه در ابتدای سال ۹۹ و در برخورد با بحران کرونا مبلغ ۷ میلیارد ریال تسهیلات از جانب اتاق تجاری به شرکت های دانش بنیان پرداخت شد، اشاره کرد: این اقدام منجر به تولید ۱۰ محصول مختلف در حوزه کنترل بحران کرونا شد که معاونت علمی ریاست جمهوری در سال قبل از آنها بازدید کرد.
دکتر لوح موسوی اضافه کرد: در سال ۱۳۹۹ سرای نوآوری بصورت خودگردان و بدون نیاز به بودجه دانشگاه اداره شد و کلیه هزینه های اداری و پرسنلی سرا از منابع خارجی تامین شده است. اعتبارات و بودجه ستاندن شده از اتاق تجاری اصفهان برای سرا در حدود بیست میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ است و پیش بینی می شود درآمدهای خارجی طرح ها و قراردادهای منعقده نیز به همین میزان باشد.

رایزنی با ذوب آهن اصفهان برای تولید کریستالیزاتور
انعقاد قرارداد با شرکت های بزرگ

مسئول راه اندازی سرای نوآوری اتاق تجاری اصفهان و دانشگاه آزاد به طرح تولید کریستالیزاتور، برمبنای رایزنی با ذوب آهن اصفهان و سرمایه گذاران و دانشگاه با حجم سرمایه گذاری اولیه ۲۰۰ میلیارد ریال و حجم سرمایه گذاری کل ۲۰۰۰ میلیارد ریال اشاره نمود و اظهار داشت: این طرح تا مرحله داوری در شورای اقتصاد دانش بنیان استان پیش رفته و هسته فناور صاحب این فناوری درباب نمونه سازی و ستاندن موافقت شرکت ذوب آهن بعنوان کارفرما اقدامات لازم را صورت داده است.
لوح موسوی افزود: یک شرکت دانش بنیان نیز مبادرت به تشکیل اسپیناف با دانشگاه با سهام برابر برای تولید نیمه هادی کرده است. از طرف دیگر با استقرار یک هسته فناور در زمینه ارائه خدمات مهندسی ازراه دور موافقت شد. با این وجود به سبب نبود فضای استقرار هم اکنون و نیاز به اجاره محلی در مرکز شهر اصفهان، هنوز هسته های فناور مورد نظر نتوانسته اند مستقر شوند. لازم به ذکر است که برای حل چالش کمبود فضا در بودجه سال ۱۴۰۰ اجاره محلی برای تامین فضای استقرار هسته ها پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: کلیه کارهای سرا برمبنای ارتباط با صنایع تولیدی و نیازسنجی این صنایع است. در این راستا بیش از ۱۰ چالش مشخص شناسایی و برای آنها پروپوزال ارائه شده است. شایان ذکر است که امسال برای بازدید از یازده شهرک صنعتی مهم و حل چالش های آنها در قالب پروژه های استارتاپی و طرح های "پویش" و "همصدا" برنامه ریزی های لازم انجام شده است.
مسئول راه اندازی سرای نوآوری اتاق تجاری اصفهان و دانشگاه آزاد با اشاره به این که تا حالا به غیر از قرارداد با اتاق تجاری با سه شرکت بزرگ تفاهمنامه منعقد شده است و یک قرارداد نیز برای هوشمندسازی شبکه توزیع برق با یک شرکت بزرگ منعقد و پیش پرداخت و مرحله دوم نیز دریافت شده است، اشاره کرد: برای احصاء استعدادها و طرح های خلاقانه در جهت پیشبرد اهداف مدنظر، رویداد چالش فناوری و رویداد واتص (وبینار انتقال تجربیات صنعتی) و همین طور اعزام صنعتیاران سرای نوآوری به صنایع انجام شده است.

ایجاد ۵۰۰ فرصت شغلی جدید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان
برگزاری ماراتن صنعتیار برای کشف و آموزش رابطین بین صنعت و دانشگاه

لوح موسوی تحقق ارتقای کیفیت زندگی مردم و تولید ثروت را بعنوان اهداف اصلی این سرای نوآوری یاد کرد و اظهار داشت: با ایجاد ۵۰۰ فرصت شغلی جدید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان اهتمام شد تا در این راه گام های رو به جلویی برداریم. ضمناً با ارائه طرح ها به سرمایه گذاران و کشف فرصت های سرمایه گذاری در قالب "طرح رویش"، تجاری سازی و تولید ثروت در دستور کار سرا قرار گرفته است. ضمناً در برخورد با بحران کرونا، ۱۰ طرح و پروژه تعریف شد و قسمتی از آنها همچون تجهیزات ضد عفونی کننده و کیت تشخیص کرونا تولید شده و آزمایش تست تشخیص کرونا با تخفیف و قیمت مناسب در اختیار اعضای اتاق تجاری و مردم اصفهان قرار داده شد.
وی همین طور به برگزاری ماراتن صنعتیار بمنظور کشف و آموزش رابطین بین صنعت و دانشگاه(صنعتیاران) توسط سرای نوآوری در بهمن ماه ۹۹ اشاره نمود و شناسایی حداقل ۵ چالش مهم صنعتی در زمینه های کولینگ تاور، خاک نسوز کوره های ذوب، طراحی سرشعله، ایده های ابتکاری در زمینه جعبه های جمع شوی پیک موتوری و قالب سازی سریع در یکی از شرکتهای تولیدکننده انواع قالب و قطعات بدنه خودرو را همچون نتایج آن معرفی نمود.
لوح موسوی با اشاره به جذب بیش از ۲ میلیارد ریال از منابع خارج از دانشگاه برای پیشبرد اهداف سرای نوآوری اتاق تجاری و دانشگاه از اجرای طرح پویش در قالب «نمایشگاه آنلاین پویش کار و مهارت آموزی سرای نوآوری» با هدف معرفی نیروی کار از دانشگاه به صنعت و شروع به کار و کارآموزی بیش از ۳۰۰ دانشجو در بنگاه های اقتصادی و دریافت بیش از ۲۰۰ موقعیت شغلی برای سه هزار درخواست واصل شده از جانب متقاضیان آگاهی داد.




منبع:

1400/02/22
10:14:57
0.0 / پنج
1048
تگهای خبر: آموزش , اجاره , بنگاه , تسهیلات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
سیمان سیمان