همكاری مركزتحقیقات راه ومسكن باوزارت خارجه برای صدور خدمات مهندسی

همكاری مركزتحقیقات راه ومسكن باوزارت خارجه برای صدور خدمات مهندسی

سیمان: رئیس مركز تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی از همكاری این نهاد با وزارت امور خارجه برای توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی و توانمندی های صنعت ساخت ایران به كشورهای منطقه آگاهی داد.



به گزارش سیمان به نقل از مهر، محمد شكرچی زاده در نشست خبری امروز سه شنبه ۱۲ آذر درباره تكنولوژی های جدید صنعت ساخت اظهار داشت: یكی از وظایف مركز تحقیقات، راه مسكن و شهرسازی فراهم آوردن زمینه استفاده از تكنولوژی های جدید در توسعه صنعت ساختمان است و در سال های اخیر فعالان این صنعت توانسته اند توانمندی های خوبی در عرصه تكنولوژی های جدید ساختمانی كسب كنند.
وی با اشاه به اهمیت صدور خدمات فنی و مهندسی اظهار داشت: باید در جهت توسعه این توانمندی ها دیدگاه خویش را فراتر از داخل ارتقا داده و به منطقه و حتی فرامنطقه هم این توانمندی ها را صادر نماییم.
رئیس مركز تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی افزود: با استفاده از كمك دستگاه دیپلماسی، به كشورهای همسایه خدمات فنی و مهندسی را صادر خواهیم كرد تا برای فعالان صنعت ساخت كشور عرصه مناسبی فراهم نماییم.
وی یكی دیگر از جنبه های مهم توسعه فناوریهای نوین ساختمانی در صنعت ساخت را كاهش مصرف انرژی در ساختمان ها عنوان نمود و اظهار داشت: سه فاكتور حفظ محیط زیست، راه اندازی ساختمان های پایدار و كاهش مصرف انرژی از مهمترین شاخص های توسعه صنعت ساختمان در كشور باید در نظر گرفته شود، به خصوص كه مسائل زیست محیطی در سال های اخیر به مهمترین مسائل كشور تبدیل گشته و از جانب دیگر تعهدات بین المللی كشور ما ایجاب می كند تا به كاهش مصرف انرژی در ساخت و ساز و ساختمان ها دقت نماییم.
این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان كرد: متأسفانه به نحو مناسبی از ظرفیت های ما در صدور خدمات فنی و مهندسی استفاده نشده است كه شرایط سیاسی منطقه هم در عدم توفیق ما در صدور خدمات فنی و مهندسی بی تاثیر نیست.
وی خاطرنشان كرد: در همین راستا تعامل جدی با وزارت امور خارجه و سفارتخانه های ایران در كشورهای منطقه داشته ایم تا بتوانیم صدور خدمات فنی و مهندسی را به این كشورها افزایش دهیم.
شكرچی زاده تصریح كرد: یكی دیگر از علل این عدم توفیق، این است كه بخش خصوصی ما در زمینه تجارت بین الملل به اندازه كافی تجهیز نیست و از سرمایه و نقدینگی لازم برای سرمایه گذاری در منطقه برخوردار نشده است، این در شرایطی است كه بازار عراق، سوریه و اقلیم كردستان برای حضور بخش خصوصی صنعت ساخت ایران كاملا آماده است اما بخش خصوصی ما برای رقابت با رقبا چندان چابك نیست.





منبع:

1398/09/12
22:14:33
5.0 / پنج
4256
تگهای خبر: ایران , بازار , بخش خصوصی , تجارت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
سیمان سیمان